Hoe ga jij trouwen?

Na heel wat maanden van plannen, kijken, proeven, keuzes maken en gedachtes met elkaar delen, is het moment eindelijk daar. Jullie trouwdag! Alles waar jullie naar toe hebben gewerkt en waar jullie je op hebben verheugd gaat gebeuren. Een dag die in het teken staat van jullie en de liefde voor elkaar. Alle mensen die van betekenis zijn hebben zich extra mooi aangekleed en willen graag getuige zijn van deze bijzondere dag. Dit feest zal voor een gedeelte aan je voorbij gaan. Je wordt meegenomen in emoties, gesprekken, gebeurtenissen en de planning van de dag. Een fotoshoot, een ceremonie, een diner en natuurlijk een gigafantastisch feest. 

Jullie trouwdag is een vat vol met herinneringen. Veel kleine momenten, emoties die aan je voorbij gaan en waar je op de dag zelf niet de tijd voor hebt om bij stil te staan. Want op je trouwdag wil iedereen even je aandacht, even met je praten, even met je dansen. De tijd om dit allemaal in je op te nemen heb je niet. Momenten waar je later, als het goed is met heel veel plezier op terugkijkt. Wat was het fijn dat je oma er bij kon zijn, of, weet je nog hoe je keek toen je me de trap af zag komen. Misschien de eerste vader/dochter dans, of misschien de speciale woorden die jullie tegen elkaar zeiden voordat je elkaar het ja-woord gaf. 

Een trouwfotograaf is tegenwoordig niet meer weg te denken. Om alle herinneringen later terug te kunnen halen is fotografie een prachtig medium. Een trouwfotograaf is er vanaf het moment dat jij je aankleedt en zorgt ervoor dat elk bijzonder moment gedocumenteerd wordt. Het aantrekken van de jurk, de eerste ontmoeting, de bijzondere gasten, emoties enz. Doordat de trouwfotograaf de hele dag met je meeloopt en er elke stap bij zal zijn zal deze ook helpen met de dingen die je op de dag tegenkomt. Belangrijk hierin is dat je een klik met elkaar hebt. Is deze er niet dan wordt het voor beidden een minder leuke dag dan dat je had gewild en dat zou eeuwig zonde zijn.

In trouwfotografie komen alle soorten fotografie samen. Er worden gedetailleerde foto’s gemaakt van bijvoorbeeld jullie ringen, de bloemen, accessoires. Portretfoto’s van al jullie dierbaren, sfeerfoto’s, de fotoshoot en natuurlijk de foto’s van jullie knalfeest. Al deze soorten fotografie vragen een aanpassingsvermogen en ervaring. Wil je dat er geen moment verloren gaat dan kun je de keuze maken om 2 fotografen je bruiloft te laten fotograferen. Hierdoor mis je niets van alles wat er gebeurd en heb je een compleet beeld van jullie bijzondere dag. Zo kunnen we ons richten op zowel jullie, als op de gasten. 

Wat kunnen jullie verwachten