Love makes the world go round

Voor mij komt in bruidsfotografie alles samen. Emoties, bijzondere momenten, verschillende mensen, mooie details, feest, lekker eten.

Naast bruidsfotografie vind ik het ook heel erg leuk om andere bijzondere gelegenheden te fotograferen.Hieronder zie je ook wat ik nog meer doe. Het leuke is dat we hier in Twente, Overijssel zo veel mooie plekken hebben waar je foto’s kunt maken. Denk aan het Lutterzand, het Hulsbeek, de Bergvennen, vliegveld Twente of het Buurserzand. We hebben een aantal mooie kastelen in de buurt. Denk hierbij aan Bad Bentheim, Singraven of Twickel. Genoeg moois om uit te kiezen!

Tarieven en pakketen

Een bruiloft is en blijft maatwerk. Daarom is een voorgesprek voor het doorspreken van jullie wensen zo belangrijk. Om een beeld te krijgen van jullie wensen ga ik eerst samen jullie in gesprek. 

5/5

De bruiloft, één van de mooiste dagen van je leven! Die wil je natuurlijk vastgelegd hebben door mooie foto’s. Daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Samen met jullie maak ik een plan om ervoor te zorgen dat jullie mooiste momenten en herinneringen vast worden gelegd.

​De kosten voor een bruiloft kunnen variëren. Om een precieze prijs af te spreken hebben we eerst een overleg waarin jullie wensen aan bod komen. We hebben het dan bijvoorbeeld over: hoe lang willen jullie dat ik aanwezig ben, willen jullie graag een album, waar vind de bruiloft plaats? Ook werk ik samen met een andere fotograaf en een videograaf. Zij kunnen op jullie verzoek ook tijdens jullie dag aanwezig zijn. De fotograaf zet ik in als ‘second shooter’ om ervoor te zorgen dat echt alles vastgelegd wordt. De videograaf kan bijvoorbeeld een compilatie van de dag maken.

Bruidsboeket voor fotoboek

Na je verloving je eerste stap richting een leven samen. Hier zeg je volmondig ‘ja’ tegen de liefde van je leven. Dat is zeker een feestje waard. Voor of na de ceremonie kunnen we een shoot doen die dit bijzondere moment voor jullie vastlegt. En natuurlijk worden de foto’s gemaakt van het moment dat jullie jullie liefde voor elkaar bezegelen.

De kosten voor een gemeentetrouwerij zonder shoot zijn €175,-.
Willen jullie een minishoot erbij dan is het totaalbedrag €250,-

Een onderdeel van de voorbereiding op je bruiloft is je Henna. Dit gaat gepaard met veel emoties en hier wil je op terugkijken met een goed gevoel. Foto’s zorgen ervoor dat je deze gevoelens herkend en terughaalt. Ik wil graag een onderdeel uitmaken van dit bijzondere moment in jullie leven.​​

De kosten kunnen variërenOm een precieze prijs af te spreken maken we een afspraak waarin jullie wensen aan bod komen. Hierbij valt te denken aan: hoe lang willen jullie dat ik aanwezig ben, willen jullie graag een album, waar vind de bruiloft plaats etc. Ook werk ik samen met een andere fotograaf en een videograaf die tijdens jullie dag aanwezig kunnen zijn. De fotograaf kan ingezet worden als second shooter om ervoor te zorgen dat echt alles vastgelegd wordt. De videograaf maakt een compilatie van de dag.

Als herinnering. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kindje om te vertellen hoe blij je was toen hij of zij in je buik groeide en hoe het was om hem of haar te voelen schoppen. 

Wauw, er groeit een kindje in je buik! hoe bijzonder is dat. Het mooiste is om foto’s te maken als je rond de 33 weken bent. Je buik is dan mooi rond maar de baby is dan nog niet ingedaald. Samen kijken we naar waar jou wensen liggen, wat je mooi vind en wat een geschikte locatie zou zijn. Wil je bijvoorbeeld foto’s van jou en je partner of wil je liever alleen foto’s maken.

We nemen tijdens de fotoshoot de tijd om verschillende poses te fotograferen. Mocht je graag verschillende locaties willen bezoeken dan is dit in overleg ook mogelijk. Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. 


Boek je een shoot bij mij? Dan krijg je alle foto’s die ik heb geselecteerd en bewerkt. Dit zorgt ervoor dat jullie alle herinneringen  hebben. Het precieze aantal ligt meestal tussen de 60 en 80 foto’s. Deze zet ik voor jullie in een online galerij. Hier kun je ze bekijken, delen met familieleden en downloaden. 


Je boekt een zwangerschapsshoot voor 250,-. 

Voor 20 euro kun je er een USB stick bij kopen.

Heb je interesse in een fotoboek? vraag me dan naar de mogelijkheden. Ik maak met liefde een mooi herinneringsboek voor jullie!

Ooooh en dan, na 9 maanden (of iets korter of langer) is je baby geboren! En wat is hij of zij klein, speciaal, mooi en lief!! Kleine voetjes, teentjes, neusje, mondje.. alles!

Er bestaan twee verschillende soorten ‘babyfotografie’.

De eerste is de newbornshoot waarbij je baby’s in bijvoorbeeld mandjes of mooie poses fotografeert. Super schattig natuurlijk! Dit soort shoots kun je doen totdat de baby een week of 4-6 is. 

De andere soort shoot is de Newborn lifestyle shoot. Hierbij kom ik bij jullie thuis om jullie in je eigen omgeving te fotograferen. Lekker op je gemak waar je alles bij de hand hebt. Voor deze vorm van fotografie maakt het niet uit hoe oud de baby is. Wel is het fijn dat de baby heeft gegeten als ik kom zodat we eerst wat slapende foto’s kunnen maken.

Baby’s laten zich nou eenmaal niet regisseren. Dit zorgt ervoor dat het afspreken van een bepaalde tijd lastig is. Vlak voor de shoot hebben we contact en spreken we af of ik in de ochtend of in de middag kom. Het is handig als de baby heeft gedronken als ik kom zodat hij/zij slaapt en we daarmee kunnen beginnen. We nemen de tijd en rust om mooie plaatjes te schieten. Zijn er broertjes of zusjes? dan is het natuurlijk een feestje om deze ook bij de shoot te betrekken.

Boek je een shoot bij mij? Dan krijg je alle foto’s die ik heb geselecteerd en bewerkt. Dit zorgt ervoor dat jullie alle herinneringen  hebben. Het precieze aantal ligt meestal tussen de 60 en 80 foto’s. Deze zet ik voor jullie in een online galerij. Hier kun je ze bekijken, delen met familieleden en downloaden. 

Het maken van een geboortekaartje foto is ook mogelijk.


Je boekt een New Born shoot voor 250,-

Voor 20 euro kun je er een USB stick bij kopen.

Heb je interesse in een fotoboek? vraag me dan naar de mogelijkheden. Ik maak met liefde een mooi herinneringsboek voor jullie!

Een mooie foto van je kind. Daar wordt elke ouder, opa of oma blij van. Reden genoeg om bepaalde leeftijdsfasen te vereeuwigen door middel van een foto.

Ik ben er een voorstander van om kinderen lekker buiten hun gang te laten gaan en daar bij aan te sluiten. Dit zorgt voor ongedwongen en ontspannen momenten, en dus ook foto’s.

Zorg er wel voor dat je kind lekker is uitgerust. Maak bijvoorbeeld een afspraak in de ochtend of na het middagslaapje (als deze er nog is). Wil je meerdere kinderen samen op de foto? Let dan ook even op de kleding. Het komt mooier op de foto als deze met elkaar matchen.

Een binnenschoot is natuurlijk ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een melkbadje of een cakesmash.

Een kindershoot duurt ongeveer een uur. Hierbij kijken we naar wat het kind prettig vind. Ook de locatie doen we in overleg. Mocht je bijvoorbeeld een melkbadje of een cakesmash willen dan spreken we bij mij af, of mochten jullie een groot raam hebben zouden we dit ook bij jullie thuis kunnen doen. 

Boek je een shoot bij mij? Dan krijg je alle foto’s die ik heb geselecteerd en bewerkt. Dit zorgt ervoor dat jullie alle herinneringen  hebben. Het precieze aantal ligt meestal tussen de 60 en 80 foto’s. Deze zet ik voor jullie in een online galerij. Hier kun je ze bekijken, delen met familieleden en downloaden. 


Je boekt een kindershoot shoot voor 250,-

Dit is exclusief kosten voor props zoals ballonnen, bloemen etc.

Voor 20 euro kun je er een USB stick bij kopen.

Heb je interesse in een fotoboek? vraag me dan naar de mogelijkheden. Ik maak met liefde een mooi herinneringsboek voor jullie!

Ben je je eigen baas? En heb je foto’s nodig om jou bedrijf op de kaart te zetten? Foto’s om te gebruiken voor social media, de website of met een ander doeleinde? Een personal branding shoot geeft in 1 oogopslag weer waar je voor staat. Wie jij bent en met wie jou klanten te maken krijgen. Wat je belangrijk vind en waarom ze jou moeten boeken tussen al die andere aanbieders.

Mijn doel is jou en je bedrijf zo duidelijk mogelijk te visualiseren. Hiervoor is het belangrijk dat je van te voren weet wat je wilt laten zien en wat je wilt uitstralen.Ik kan hier over met je meedenken zodat we op de dag een duidelijk plan hebben met wat er allemaal geschoten moet worden.

Mocht je behoefte hebben aan hulp bij styling, make-up, social media etc dan heb ik mensen om me heen die je hier bij zouden kunnen helpen. Hierbij zorgen we dat je zoveel mogelijk verschillende content verzameld die uitstraalt wat jij wilt vertellen en niet onbelangrijk, wie jij bent.

Zoveel bedrijven, zoveel wensen. Een personal brandingshoot duurt ongeveer 4 uur. Hiervoor gaan we eerst samen kijken wat voor jou en je bedrijf mooie locaties zijn, wat voor content je nodig hebt en waar je eigen wensen liggen. Vanuit daar maken we samen een tijdsplanning en kijken we of een locatie gehuurd moet worden.

Je krijgt de foto’s die ik heb bewerkt en geselecteerd en die passen bij het concept dat we hebben bedacht. Deze lever ik je in een kleiner formaat, zodat je die makkelijk op je website kunt gebruiken. Ook lever ik je ze in een groter formaat zodat je ze eventueel kunt laten afdrukken.

Een bedrijfsshoot is al te boeken vanaf 650 euro. Door met elkaar in gesprek te gaan krijgen we meer inzicht in jullie wensen en dus ook in de prijs.

deze prijs is exclusief de huur van een locatie. 

Een familieshoot waarin jullie lekker je gang gaan in de natuur en waar ik als fotograaf met jullie mee ga. Spontane foto’s die niet al te geposeerd zijn maar die uitstralen wie jullie als
 gezin zijn.

Foto’s laten de tijd stil staan. Ze geven je in de toekomst een terugkijkje naar hoe het jullie gezien er op dit moment uit ziet.  Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele familie. Om te delen en later deze tijd samen te herbeleven. 

De shoot duurt ongeveer een uur a anderhalf. We kijken wat voor jullie een mooie locatie is. Zijn er locaties waar jullie herinneringen aan hebben, locaties die jullie mooi vinden of gewoon logistiek goed uitkomen.

Boek je een shoot bij mij? Dan krijg je alle foto’s die ik heb geselecteerd en bewerkt. Dit zorgt ervoor dat jullie alle herinneringen  hebben. Het precieze aantal ligt meestal tussen de 60 en 80 foto’s. Deze zet ik voor jullie in een online galerij. Hier kun je ze bekijken, delen met familieleden en downloaden. 

 


Je boekt deze shoot al voor 250,

Wil je graag een album ter herinnering? Dit is natuurlijk ook mogelijk! vraag me naar de mogelijkheden.

Heb je liever een USB. Deze zijn te koop voor 20 euro.

 

Een persoonlijke foto voor je site, een social media account of met een ander doeleinde. Een goede portretfoto geeft in 1 oogopslag weer met wat voor een persoon je van doen hebt. 

Mijn doel is jou zo duidelijk mogelijk bloot te leggen aan de hand van een foto. Een yoga docent wil niet hetzelfde uitstralen als een accountant. Ook zit er een verschil tussen een privé foto of een zakelijke foto. Het is daarom van belang dat we samen gaan kijken wat jou wensen zijn en wat er bij je past.

De shoot duurt ongeveer een uur waarbij we kijken naar wat jij prettig vind.

Ook de locatie zullen we samen bepalen.

Boek je een shoot bij mij? Dan krijg je alle foto’s die ik heb geselecteerd en bewerkt. Dit zorgt ervoor dat jullie alle herinneringen  hebben. Het precieze aantal ligt meestal tussen de 60 en 80 foto’s. Deze zet ik voor jullie in een online galerij. Hier kun je ze bekijken, delen met familieleden en downloaden. 

de kostenvoor een portretfoto zijn 150 euro.

JE kunt ook een shoot cadeau doen door middel van een cadeaubon! of wat dacht je van een mooie foto aan de muur. stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

“Super geduldig, lief en heeft oog voor detail. Dit is echt haar passie en dat straalt ze uit en de klant ziet het terug in het eindresultaat. Ik raad haar iedereen aan.”

Eva

“Lief, rustig, creatief en neemt echt de tijd om bijzonder mooie momenten vast te leggen met haar camera! Ik ben fan!”

Marloes heeft goed naar onze wensen geluisterd en geprobeerd daar een zo goed mogelijke invulling aan te geven. Ze stelt je echt op je gemak.

Zeer mooie foto’s die stuk voor stuk zo aan de muur opgehangen kunnen worden, echte aanrader!

“Fotografie legt je mooiste momenten vast.. voor foto’s die je raken..”

Een enthousiaste ,creatieve en spontane fotografe. Het aanraden waard!