Zie hieronder een kleine samenvatting van mijn werk

Bruidsfotografie

Lifestyle Fotografie

Er groeit een klein wondertje in jou. Prachtig om een herinnering van te hebben. Ik ben benieuwd naar jouw eigen ideeën en wensen. Wil je liever thuis, buiten of bijvoorbeeld in de studio? Heb je al oudere kindjes of bijvoorbeeld een huisdier? In overleg kunnen we de shoot vormgeven.

Lees bij het kopje tarieven wat er allemaal mogelijk is. 

Na 9 maanden zwanger te zijn geweest, heb je een kleine baby in je handen. Wat een bijzondere gebeurtenis! Omdat elk gezin, elke bevalling en elke baby anders is, heeft ook een ieder zijn eigen wensen en ideeën bij een newbornshoot. Ik ben benieuwd naar die van jullie!

Lees bij het kopje tarievenwat er allemaal mogelijk is. 

Kinderen worden zo snel groot. Als ouder denk je dat je alles wel onthoudt. Foto’s helpen je daar bij. Creëer een moment voor een gezellige fotoshoot!

Lees bij het kopje tarieven wat er allemaal mogelijk is. 

Een prachtige portretfoto aan de muur of op social media. Portretfoto’s kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Lees bij het kopje tarieven wat er allemaal mogelijk is. 

Familie, jouw gezin. Het is bijzonder; en altijd in ontwikkeling. Wat begint bij 1 kind, groeit misschien uit tot een familie met meerdere kinderen. Soms horen opa’s en oma’s én jouw eigen broers en zussen echt bij jouw gezin. Het zijn allemaal mensen die belangrijk voor je zijn en waar je je leven mee deelt.

Foto’s vertellen jullie verhalen en herinneringen. Lees bij het kopje tarieven wat er allemaal mogelijk is. 

Een bedrijfsshoot om je site te updaten, je bereik te vergroten of content te maken voor social media. Genoeg redenen waarom je door een professionele fotograaf een shoot laat doen. Lees bij het kopje tarieven wat er allemaal mogelijk is. 

Een ontmoeting

iets waar ik heel erg trots op ben is het maken van levensboeken

Een boek vol verhalen die verteld moeten worden
Samen met Rufi van Rooij KOM vier het leven ontmoeten wij graag mensen die de verhalen van hun leven willen delen met anderen. Ieder leven is uniek, maar jouw verhalen zeggen iets over jou. Over jouw leven, over wie jij bent. Wij luisteren, schrijven én zoeken er beelden bij. Ook maken we – in overleg- foto’s. Vaak zijn er weinig foto’s van mensen als ze ouder worden of minder mobiel zijn. Zo ontstaat een boek over jou, jouw geliefden, (groot)moeder of (groot-) vader, familie. Een tastbare herinnering. Een boek om in te bladeren, om met elkaar in gesprek te gaan, het leven te delen. Elkaar (nog beter) te leren kennen! Heb je interesse in het laten maken van een prachtig levensboek druk dan even 

Voor foto's die je raken